Nieuws

Geboorte nieuws (C-nest).

Week 4 & 5

De pups ontwikkelen zich goed! Zoals je kan zien worden het nu al kleine hondjes. Ze spelen graag met elkaar. Vanaf dit moment krijgen ze ook vast voedsel bijgevoerd. Dit vinden ze heerlijk!

Wil je meer foto’s zien van de pups? Klik dan op het menu pups; C-nest of klik door op de link; https://keizerhoeve.nl/c-nest-dido-v-d-binding-x-humberto-v-d-lage-kroften/

Week 3

De pups groeien goed en ontwikkelen zich mooi. De kinderen mogen er voor de 1e keer bij. Moeder Dido vindt alles prima. En showt vol trots aan een ieder haar pups.

Wil je meer foto’s zien van de pups? Klik dan op het menu pups; C-nest of klik door op de link; https://keizerhoeve.nl/c-nest-dido-v-d-binding-x-humberto-v-d-lage-kroften/

Week 2

De pups zijn inmiddels 13 dagen oud. De eerste pups openen hun ogen en proberen door hun spleetjes de omgeving te verkennen. Dit doen ze met een verdwaasde blik. Ze zien op dit moment alles nog wit, zwart en grijs.

Week 1
Op jl. 08-07-2019 zijn bij Dido v.d Binding de pups geboren. Na een goede dracht zijn de pups zonder problemen ter wereld gebracht. Deze mooie pups willen we u dan ook niet onthouden.

Wil je meer foto’s zien van de pups? Klik dan op het menu pups; C-nest.

Oude berichten

26-06-2019 

Onze hond Dido v. d. Binding verwacht rond 8 juli 2019 pups van Humberto van de Lage Kroften.
Deze reu is zorgvuldig uitgekozen vanwege zijn prachtige uiterlijk, prestaties en fijne karakter. We hopen op een prachtig gezond nest. Houdt de site goed in de gaten met het laatste nieuws!

De komende weken houden geven wij regelmatig een update van de ontwikkelingen van Dido.
Heeft u interesse en of belangstelling in het te verwachten C-nest. Neem dan gerust contact op.

Daarnaast hebben wij een Facebook pagina die je kan liken! Ga dan naar; https://www.facebook.com/keizerhoeve.nl/

(7-07-2018)

Op 7 juli 2018 zijn er 8 pups geboren! 4 Reutjes & 4 Teefjes!

Dit is opnieuw een combinatie van Dido v.d Binding X Jalo v. Moserbear.

Dido v.d. Binding.                                                   

Stamboom: Jalo vom Moserbear.

Jalo vom Moserbear